Shirin Gästbloggar!

ChaCha! Shirin in da house!
e
Ciao Shirin här . Matilda och jag chillar här på min åzum soffa. Ni kanske undrar vem jag är ,.. eller inte. iallafall så kommer jag berätta LITE ;) jag är shirin och är en av matildas so-awesome stalker. Jag är CrAzY about musik.
jag är lite allätare när det gäller musik och så , men paramore är en av favoriterna. Jag älskar choklad och mat. Jag är galen i matildas chokomuffino som är en ljuvlig upplevelse från himmelen på tungan, yeah you get it.
Fortsätt läsa denna åzum blogg! iallafall tack för mej och nu kommer mitt låttips :)
Amy Winehouse - Valerie

Go Sassa! :D

ALLA som kollar på Idol MÅSTE rösta på Sassa, NU! <3 Hon är så cool! :D:D

When you were young

Sitter i mitt rum och väntar på att Idol ska börja ^.^ tycker det är lite skojj =) Ikväll tävlar Emil, Sassa(<3), Andreas, Elin(<3), Björn(<3) och Alice :) Jag hoppas att Sassa och Björn går vidare och att juryn sen väljer Elin som ett wild card. För dom är bäst! Vi har Språktema i skolan denna veckan :D Och det är massa kul! Tyska och engelska hela veckan! I tyskan ska vi typ leta upp fakta om en artist eller ett band från Tyskland... Nån som kan gissa vad jag valde (a) borde inte vara så svårt va? Eller?
See ya!

Dagens låttips;

When you were young - The Killers

Toarulle

Haha sitter med Shirin och kollar på klipp med Shan Acti... HELT GALET KUL! xD Tänkte lägga in nåra videor,kommer mer imon :)
Dagens låttips;

Toarulle - Shan Atci

Dirty Harry

Nu får det bli en snabb update, har precis duschat och ska snart iväg till gitarren :D Idag har jag vart i skolan, som vanligt, det va skojj men segt :/ Sista lektionen va gympa och då hade vi orientering, vilket inte va så kul... men det gick bra ändå :) Nu hinner jag inte skriva mer, kanske blir lite senare ikväll.
See ya!

Dagens låttips;

Dirty Harry - Gorillaz

Don't forget to brush

Hehehe, idag har jag vart trött och sur och jobbig... och jag orkar egentligen inte blogga, så jag vet inte vrf jag gör det xD men nu gör jag det iaf...
Min dator har typ... damp? Det är en massa sidor där vissa texter har ändrats från svenska till tyska eller finska o.o det är konstigt... Nu ska jag sova för jag är trött :) bra anledning va?
See ya!
Dagens låttips;

Don't forget to brush - Fred Frigglehorn


Nothing like you

Sitter i mitt rum och lyssnar på musik och är sjuk inne på mitt rum... inte världens roligaste sak att gör men vad ska man göra? Är man sjuk så är man.
Anyway, satt och kollade på tv häromdan och skulle kolla vad som visades på kanal 5 och synen som mötte mej var inte vacker direkt... Det var Kungarna av Tylösand... FYFAN VILKET JÄVLA SKITPROGRAM! (Förlåt mina svordommar) Jag trodde inte att man kunde göra ett sämre program än Paradis Hotel men tydligen gick det. Helt sinnesjukt! Fattar inte hur folk kan va så dumma att dom hoppar på det där programmet! Nästan första gången jag är generad över att komma från samma land som ett program! Fyfan säger jag bara!
Annars mår jag inte sådär jättebra... ont i halsen, känner mej svag och är snurrig... Hoppas att det blir bättre snart :)
See ya!

Dagens låttips;

Nothing like you - I am so me

Street spirit (fade out)

Sitter hos pappa nu och väntar på att klockan ska bli 20.00 så att vi kan gå på bio ^^ vi ska se Eclipse :D Har ju redan sett den men det var ett tag sen nu så det ska bli kul att se den igen. Skoljoggen på torsdag -.-' THAT'S NOT FUN D: Jag gillar inte att jogga (ska iof gå men... aa...) Har min fejkpiercing på mej idag ^^ Det är awesome :D annars har det inte hänt så mycket...
See ya!
Dagens låttips;

Street spirit (fade out) - Radiohead

I just wanna live

Oj, oj, oj det var längesen jag bloggade nu... Men jag har typ inte tänkt på det... Oups... Sitter och lyssnar på Melodikrysset... jag gillar inte det! Det är carola (och nej, jag stavar inte hennes namn med stor bokstav) och jag tror mina öron snart hoppar av och springer iväg skrikande i panik :s Idag ska vi på ett kalas och sen ska vi på loppmarknad i Eringsboda ^^ det blir skojj! Ska snart hoppa in i duschen tänkte jag. Jag har blivit beroende av Good Charlotte, kan inte sluta lyssna på dom! Tur att dom är så bra ;) I skolan är det fortfarande kul, i profilen planerar vi julfesten som vi i 7an ska hålla. Jag, Natta, Nisse och Femke (tror jag) ska uppträda med Steady, as she goes ^^ Och i musiken ska vi forska om något band och uppträda med en låt av dom. Jag, Natta, Nisse och Ludde valde Good Charlotte och vi ska uppträda med All Black :D Vi kan redan spela refrängen (: Nu ska jag ta och hoppa in i duschen!
See ya!

Dagens låttips;

I just wanna live - Good Charlotte

RSS 2.0